Gastronomische peperproducten voor restaurants, horeca en bedrijven

Jouw gasten verrassen met de diverse smaken van pepers?

Wil jij ook mensen inspireren met de geweldige smaak van pepers? Ze laten proeven dat ze niet alleen maar pittig zijn? Dan gaat Pepper Parents graag een samenwerking met jullie aan! 

Mocht u interesse hebben, neem dan contact met ons op. We komen graag langs om u te laten proeven, te ervaren en elkaar te inspireren (zowel horeca als verkooppunten). 

Je kunt ons bereiken via het contactformulier op deze pagina of stuur een mail naar info@pepperparents.com.

Deze restaurants en horecazaken kiezen al voor Pepper Parents

Naast vader van 2 jonge kinderen ben ik sinds dit jaar ook vader van een jonge peper plant! Een Sugar Rush Peach om precies te zijn. Ik vind het super leuk om me te ontfermen over deze groene rakker. Dankzij de tips van Patrick groeit hij lekker door en belooft hij veel pepers te gaan werpen. Ook zitten we met een aantal mede Pepper Parents in een appgroep waar regelmatig foto’s en tips worden gedeeld en om adviezen wordt gevraagd. Erg leuk om onderdeel te zijn van deze community. Volgend seizoen sowieso weer!

Jeroen

Dit is nu m’n tweede jaar in de PepperParents-community, het is echt top! We helpen elkaar om het beste uit onze plantjes te halen. Tijdens het groeiseizoen is het altijd spannend hoe je plantjes het gaan doen. Daarna is het ‘spannend’ wat er van gemaakt kan worden. Het is dan heel leuk om te kijken hoe heet je pepers zijn geworden en welke smaken daadwerkelijke terug komen. ⁣

Niels

Onze vriend Patrick, a.k.a. Dr. Pepper himself, maakte ons het afgelopen jaar al warm voor zijn ‘sociale-peper-project’. Daarom besloten we dit jaar onze moestuin-trapeze vrij te maken voor enkele mooie peperplanten en ook Pepper Parents te worden. Patrick begint al in de winter met het opkweken van de peperplantjes. Een prachtig gezicht, waarbij doorgaans zeker driekwart van zijn leefruimte wordt ingenomen door allerhande speciale kweekbakken, vol met nieuwe aanwas. Deze zorg en toewijding die Patrick heeft voor zijn ‘peperbabies’ werkt gelijk aanstekelijk. We beleven veel plezier aan het groeiproces en inmiddels worden de pepers zelfs beschermd door onze waakhond Roef, zoals je op de foto kunt zien! Mocht je nu denken: ik wil wel zo’n peperplantje, maar hoe werkt dat dan?! No worries! Patrick en de Pepper Parents community ondersteunen met raad en daad bij iedere stap in het groeiproces. Bijvoorbeeld via de Pepper Parents Instagram pagina, de website of in de Whatsapp groep. Daar worden vele tips en tricks gedeeld, waaronder op basis van actuele foto’s. Tot nu toe beleven wij er al veel plezier van en we kunnen niet wachten om de eerste pepers te proeven of verwerkt te zien in één van Patrick’s heerlijke recepten. In onze ogen is Pepper Parenting een must voor elke spicelover met groene vingers! ⁣

Jorrit en Kimberly

Pepper Parents

Twentestraat 114,
5018BG, Tilburg
Nederland

Interesse in onze peperproducten?

Neem contact met ons op, we maken graag kennis om de mogelijkheid tot een samenwerking te bespreken. En uiteraard nemen we onze heerlijke producten mee, zodat je deze kunt proeven.

Naam(Vereist)