FAQ

Gefeliciteerd met je nieuwe plant! In deze FAQ nemen we je mee in hoe je je plant goed moet verzorgen en andere handige tips en tricks. Belangrijkste voor nu: als je een klein plantje hebt, zet m in een voldoende groot potje en geef m eens in 2-3 dagen wat water. Meer richting de zomer moet je m ook voeding gaan geven.

Als je je plant net gekocht hebt en hij is al rond 20 cm hoog mag je je plant in een grotere pot/zak gaan doen. Wij gebruiken 20 liter zakken, daar kunnen ze verder in doorgroeien.

Zakken zijn goed waterdoorlatend. Het overtollige water moet goed weg kunnen stromen bij deze planten, anders blijft de grond heel vochtig en dat kan wortelrot veroorzaken. Een pot kan dus ook, maar zorg dat je een pot hebt met een watergat aan de onderkant!

Als het buiten wat warmer begint te worden wil je plantje op een gegeven moment pepers gaan maken. Daar heeft je plant wel voeding voor nodig, het is natuurlijk ook voor zo een plantje hard werken. Wij raden aan om chili focus te gebruiken. In het begin gebruik je dat in een concentratie van 5 ml op een liter water, later 10 ml op een liter water.

Allereerst, geen paniek! Kan gebeuren. Slap hangende planten zijn vaak een teken van dorstige plant. Dus geef hem of haar een plens water en dan kan die er weer even tegen aan!

Onderwerp 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Staat jouw vraag er niet tussen? Stel hem hier, we helpen graag!

Naam(Vereist)