Zo word jij Pepper Parent

Wat houdt het in om Pepper Parent te zijn?

Als Pepper Parent adopteer je een peperplant en verzorg je deze met liefde. Als jouw peperplant volgroeid en de pepers geoogst kunnen worden, vragen wij je de geoogste pepers bij ons terug te brengen. Vervolgens maken wij er de lekkerste peperproducten van. Natuurlijk ook voor jou!

Jouw peperplanten, onze peperproducten

De peperplant die je van ons krijgt is bij ons thuis opgegroeid totdat ze klaar zijn om naar hun adoptieouders te gaan. De peperbaby’s, zo noemen we ze liefkozend, vragen enkel om jouw verzorging en liefdevolle behandeling. Voor de pepers die de Parents terugbrengen krijgen zij tokens, waarmee ze in de PepperParents webshop spullen kunnen bestellen (de rest verkopen we).

Als Pepper Parent wordt je onderdeel van onze community vol adoptieouders

De ingeschreven adoptieouders kunnen hun plantjes ophalen bij de seizoensopening van Pepper Parents. Deze is altijd in mei bij LOC brewery in Tilburg. De seizoensopening is een gezellige dag waar bestaande en nieuwe Parents bij elkaar komen, we advies geven, proeven en genieten. Op deze dag nemen de Parents hier hun kersvers geadopteerde plantjes mee naar huis. Alle Parents worden toegevoegd aan een whatsappgroep. In deze groep krijgen de Parents advies, delen ze foto’s en enthousiasmeren we elkaar met het groeiproces.  Na het kiezen van jouw peperproducten aan het einde van het seizoen sluiten we het seizoen samen af in stijl, bij de LOC Brewery in Tilburg. Een mooi moment om samen terug te kijken op het afgelopen seizoen, maar vooral ook vooruit te kijken!

Unieke smaken

Pepers zijn niet alleen maar heet

Vegan en ambachtelijk

Met zorg grootgebracht, met liefde gemaakt

Culinair genot

Creëer iets bijzonders voor jouw gasten

Eenvoudige bereiding

Zonder al teveel moeite iets hoogstaands

Zij zijn al trotse "ouder" van hun peperplantje

Naast vader van 2 jonge kinderen ben ik sinds dit jaar ook vader van een jonge peper plant! Een Sugar Rush Peach om precies te zijn. Ik vind het super leuk om me te ontfermen over deze groene rakker. Dankzij de tips van Patrick groeit hij lekker door en belooft hij veel pepers te gaan werpen. Ook zitten we met een aantal mede Pepper Parents in een appgroep waar regelmatig foto’s en tips worden gedeeld en om adviezen wordt gevraagd. Erg leuk om onderdeel te zijn van deze community. Volgend seizoen sowieso weer!

Jeroen

Wij houden thuis van lekker koken en waren altijd al fan van de gewone rode pepers en eerlijk gezegd had ik mij nooit gerealiseerd dat er zoveel meer soorten pepers waren. Toen Patrick ons zijn eerste zelfgemaakte jam liet proeven op een stukje Brie werden wij razend enthousiast en wilden zeker mee doen met het kweken van deze bijzondere planten. Vorig jaar gestart met 3 mooie planten en een geweldige oogst geproduceerd, nu 7 planten met zeer goede vooruitzichten. Ik verheug me nu al op de heerlijke producten die eind dit jaar zeker zullen volgen, wij hebben al vele vrienden en kennissen mogen verblijden met een heerlijk potje jam verpakt samen met een stukje Brie en een flesje Prosecco. Het ideale cadeautje voor levensgenieters! ⁣

Paula

Het leuke aan PepperParent zijn vind ik dat je in aanraking komt met nieuwe soorten planten en pepers. Het fleurt je tuin op en de community leert je hoe je ze het beste kan verzorgen. Daarnaast leer je te experimenteren met nieuwe smaken. Door de producten gemaakt door de founder, leer je hoe deze gecombineerd kunnen worden in zijn en je eigen gerechten. Het is zo’n tof idee dat iets wat in jouw tuin of op jouw balkon groeide, in een product zit wat je kan kopen in de winkel. Daarnaast vind ik het een mooi idee dat de producten over een deel van Nederland zijn verspreid en worden geteeld, wat op kleine schaal zorgt voor meer biodiversiteit. Een smaak en kleurexplosie voor je tuin en keuken! ⁣

Lotte

Wil jij Parent worden van jouw eigen peperplantje?

En wil je deel uitmaken van onze actieve community die samen groeit, proeft en ontdekt. Stuur ons een berichtje en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)