Verzend en retourbeleid

Verzending

Na het ontvangen van de betaling gaan we zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag! Je bestelling is maximaal binnen 5 werkdagen bij jou in huis. Bestellingen worden door onze leveringspartner Post NL bezorgd.

 

Levertijd

 • De levertijd is afhankelijk van de grootte van je bestelling.
 • Wat we te allen tijde beloven:
  Vandaag besteld, is binnen 5 werkdagen in huis.
 • Hoe ontvang je jouw bestelling?
  Wij versturen onze pakketjes via pakket
 • Wat doet de vervoerder als je niet thuis bent?
  Dan wordt je bestelling nogmaals aangeboden, bij de buren afgeleverd of bij een afhaalpunt achtergelaten.
 • Bij je bestelling ontvang je geen Track&Trace code.
 • Standaard kosten Nederland
 • €6,95 (standaard, bij grotere pakketten kan dit meer zijn)

 

Retouren & 14 dagen bedenktijd

Het is haast niet mogelijk, maar het kan natuurlijk voorkomen dat de bestelling niet bevalt. Wij doen hier natuurlijk niet moeilijk over Wij bieden onze webshop klanten daarom ook 14 dagen bedenktijd, deze gaat in op de dag na ontvangst van de aankoop. In deze 14 dagen bedenktijd beslis je of je jouw aankoop wil houden of retour wil sturen en hiermee gebruik wil maken van het herroepingsrecht. Wil je iets retour sturen dan vragen we je het herroepingsformulier mee te zenden. De uitgebreide regels kun je hier onder vinden.

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Bij een retourzending dient het product en ongeopend en onbeschadigd retour gezonden te worden.

 

Gevolgen van de retourzending

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Let op:

Voor de beoordeling van de volgende producten (of u deze wenst te behouden) is het niet noodzakelijk deze te openen. Indien u deze producten met een beroep op het herroepingsrecht aan ons retourneert, mogen wij de waardevermindering die daardoor is ontstaan verrekenen met het terug te storten bedrag. Deze waardevermindering kan oplopen tot 100% van het aankoopbedrag.

 

Garantie

Bij Pepper Parents is de wettelijke garantie van toepassing.

Wat houd dat in? Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Blijkt het product niet aan de verwachtingen te voldoen, dan is Pepper Parents verplicht dit kosteloos te herstellen of een vervangend product te leveren. Alleen wanneer sprake is van een fout van de klant, kan Pepper Parents een vergoeding vragen. Pepper Parents betaalt de verzendkosten als een klant iets opstuurt voor een terecht beroep op non conformiteit (wettelijke garantie). Pepper Parents kan geen facturen eisen/bewaren. Elk bewijs van aankoop is voldoende. Wel moet u als klant kunnen aantonen dat het product op een bepaalde dag bij Pepper Parents is gekocht.

Over de door Pepper Parents geleverde goederen gelden de garantiebepalingen van de leverancier. Wanneer de leverancier garantie geeft, dan geeft Pepper Parents uiteraard dezelfde garantie. Indien de leverancier aangeeft dat de schade niet onder de garantiebepalingen valt, dan kan Pepper Parents ook geen garantie geven. Dit noemt men de fabrieksgarantie. Op deze fabrieksgarantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument. De fabrieksgarantie van onze leveranciers is echter wel iets extra’s, waarbij Pepper Parents alleen bij kan bemiddelen. Daarnaast vervalt de eventuele vergoeding of garantie, wanneer er aanpassingen zijn aangebracht aan het product en het product niet meer origineel (in originele staat) is. Bij elke vorm van schade hebben wij vooraf foto’s nodig waarop wij de schade kunnen zien. Ook moet u hier een toelichting bij geven. Wij willen u vragen dit vooraf naar ons te mailen, zodat wij uw schade/garantie verzoek in behandeling kunnen nemen, vergeet niet uw bestelnummer te vermelden in de(zelfde) e-mail. Let op: gooi nooit van tevoren het defecte artikel weg, dan vervalt helaas de garantie.